VIRA | Advocaten met kennis van techniek
| |

SGOA Lustrumborrel en uitreiking van de SGOA Hans Frankenprijs op 19 september 2019

19.09.2019 | Vooges Strand, Boulevard Paulus Loot 1A, 2042 AD Zandvoort

Graag nodigen wij u uit voor de SGOA Lustrumborrel en uitreiking van de SGOA Hans Frankenprijs op 19 september a.s.

 

Programma

16.30 uur:           Ontvangst

17.00 uur:           Key Note speaker Jos Burgers

17.45 uur:           Uitreiking SGOA Hans Frankenprijs

18.15 uur:           Feestelijke strandborrel

Key note speaker Jos Burgers

Jos Burgers is een van de meest gewilde managementsprekers van Nederland. Hij is auteur van een groot aantal bestsellers op het gebied van marketing & sales, waaronder de boeken “Professionals & Relatiemanagement” en “Zeven marketingwetten voor professionals”. Hij ondersteunt zijn interactieve presentatie met aansprekende praktijkvoorbeelden en wisselt deze af met humoristische intermezzo’s. Wij zijn er zeker van dat Jos u van een aantal nieuwe inzichten zal voorzien waarmee u nog succesvoller zult zijn, zowel in uw professionele bestaan als in uw relatie met de SGOA.

Uitreiking SGOA Hans Frankenprijs

De Hans Frankenprijs wordt al vele jaren uitgereikt aan de HBO/WO student die de meest innovatieve, baanbrekende afstudeerscriptie op het gebied van ICT en Recht heeft geschreven. De winnaar van deze prijs zal bekend worden gemaakt door de voorzitter van onze deskundige jury, Prof. Dr. Mr. Serge Gijrath. Vervolgens zal de trotse winnaar ons deelgenoot maken van de belangrijkste conclusies uit zijn/haar winnende scriptie. Uiteraard zal de naamgever van de prijs, Prof. Mr. Hans Franken, bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn om de prijs aan de winnaar uit te reiken.

Praktisch

Wanneer: Donderdag 19 september van 16.30 uur tot 20.00 uur

Waar: Vooges Strand, Boulevard Paulus Loot 1A, 2042 AD Zandvoort

Wij kijken er naar uit u op 19 september a.s. te mogen ontvangen op de lustrumborrel. Schrijf u nu in want er is beperkt plaats. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inschrijving.

Inschrijving:

https://www.sgoa.eu/sgoa/sgoa-lustrumborrel/