VIRA | Advocaten met kennis van techniek
| |

19 mei 2022 - VIRA ALV + brainstorm VIRA keurmerk

19.05.2022

VIRA houdt haar Algemene Leden Vergadering op donderdag 19 mei a.s., van 12:00 tot 12:30 uur. Ben je er bij? Zowel online als off line ben je welkom!

Naast de formaliteiten van de jaarrekening 2021, praten we je graag bij over de ontwikkelingen achter de schermen na het verkrijgen van het keurmerk van de Orde (Nova) als erkende specialisatievereniging. Heb je via email nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar het secretariaat, dan checken we je inschrijving.

Het bestuur heeft een aantal stappen geïnitieerd om meer exposure uit dat wapenfeit te behalen, na het formele gedeelte van de ALV nemen we je daar graag in mee.

Start   12:00
Einde  12:30
Locatie:  online en offline

Kom je ook? Meld je hier aan.

AGENDA ALV
1.Opening
2. Mededelingen
3. Verslag ALV 11 november 2021
4. Financiële jaarstukken 2021
5. Verslag van de kascommissie
6. Decharge bestuur / benoeming nieuwe kascie
7. Nieuws van de Grotius hoofddocenten
8. Erkenning VIRA door Orde (Nova) - update
9. WVTTK
10. Sluiting

Laat je weten of je zelf bij de ALV kan zijn of dat je aan iemand een volmacht wil verlenen (en zo ja wie dan)? Via de uitnodiging die je via email hebt ontvangen kun je dat aangeven.


VIRA KEURMERK?

Na 12:30 gaan we off line door; natuurlijk op deze tijd met een lunch. In een open brainstorm en sparring sessie praten we graag tot 14:00 met je door over de mogelijkheden en kansen die de erkenning als specialisatievereniging van VIRA door de Orde met zich mee brengt.

Een eerste verkenning heeft het VIRA bestuur met behulp van marketing expertise verricht. Nu is het tijd voor de volgende stap:  toetsen welke kansen we als eerste willen benutten en welke we absoluut niet willen laten liggen. Denk aan onderwerpen als
- VIRA marketing toolkits met expertise logo's voor op je briefpapier?
- inrichting events (VIRA only? Of VIRA samen met?)
- VIRA logo op je website?
- wat zet jij op je LinkedIn pagina?

De brainstorm en sparring lunch is alleen offline. Lukt op locatie niet voor je, maar wil je wel graag je mening geven? Geef dat ook aan via de uitnodiging die je via email hebt ontvangen.